Tänään on 10.10.2015 19:01 ja nimipäiviään viettävät: Aleksi, Aleksis ja Alexis. MOBIILIVERSIO M.UUTISVIRTA.FI

YLE: Kunnallisverossa korotuspaineita turvapaikanhakijoiden takia – "Korvaukset eivät kata päivähoidon kustannuksia"

Turvapaikanhakijoiden nopeasti kasvanut määrä lisää painetta kunnallisveron korottamiseen. Kuntaliiton mukaan valtion kunnille maksamat korvaukset eivät jatkossa riitä kasvaviin kuluihin. Kuntaliitto uudistaisi kotouttamista, jotta ensi talvelle ennustetusta pakolaismäärästä selvittäisiin.

Kaleva: YK:n turvallisuusneuvosto sallii iskut ihmissalakuljettajien aluksia vastaan VälimerelläUusi Suomi: Yrittäjä keksi ällistyttävän some-tempun: ”Kun ollaan tuolta pirun syrjästä”

Raha Juttusarja: He tekevät Suomea Ällistyttävistä sosiaalisen median kampanjoista tunnetun Jounin Kaupan kauppias Sampo Kaulanen avasi tänään verkkokaupan. Kaulanen väittää onnistuneensa siinä, mitä moni on yrittänyt ja epäonnistunut eli muuttamaan Facebook-tykkäykset rahaksi. Jounin Kauppa on arponut rahaa ihmisille, jotka tykkäävät kaupasta Facebookissa.

Aamulehti: Tältä tuntuu istua ravikärryillä, kun jaossa on 75 000 euroa – Hyppää Jorma Kontion kyytiin

MTV: RT: Venäjällä tiukka laki – tuomitut pedofiilit kastroidaan kemiallisesti

Uusi Suomi: Huolestuttava havainto Suomesta – näkyy erityisesti amispojissa

Kotimaa Terveys Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL kertoo, että ”amiksessa” eli ammatillisissa oppilaitoksissa opiskelevilla ylipaino on ”huomattavasti yleisempää” kuin muilla kouluasteilla. Amispojista peräti neljännes eli 25 prosenttia on ylipainoisia. Tytöistä osuus on 19 prosenttia. Lukion ensimmäisellä ja toisella vuosikurssilla opiskelevista pojista ylipainoisia on 18 prosenttia ja tytöistä 12 prosenttia.

MTV: Akava: Tutkimusleikkausten tuho iskee lähitulevaisuudessa – "aivovienti kiihtyi jo"

Verkkouutiset: MTV:n kysely: 87 prosenttia vaikeuttaisi turvapaikan antamista irakilaisille

Iltalehti: Fida irtisanoo 22 ja lopettaa kehitysyhteistyöhankkeita