Tänään on 18.01.2019 23:04 ja nimipäiväänsä viettää: Laura. Käytämme EVÄSTEITÄ | MOBIILIVERSIO M.UUTISVIRTA.FI
Perussuomalaiset:

Halla-aho: ”Toivoisin, että ympäristöasioissa ihmiset poseeraisivat ja julistaisivat vähemmän ja sen sijaan omalla toiminnallaan tekisivät oman osuutensa”

Julkaistu: · Päivitetty:

Jussi Halla-aho sanoo olevansa ympäristötietoinen. – Yritän kutistaa omaa hiilijalanjälkeäni välttämällä auton käyttöä ja tekemällä kaikki matkat joko polkupyörällä tai julkisilla kulkuvälineillä. Perussuomalaiset ottaa jatkossa vahvasti kantaa myös ympäristökysymyksiin, ja puolue on julkaisemassa oman ympäristöpoliittisen ohjelmansa. Puheenjohtajan kyselytunnilla kansalaiset halusivat Jussi Halla-aholta vastauksia ympäristöasioihin. Perussuomalaiset on julkaisemassa eduskuntavaaleihin ympäristöpoliittisen ohjelman. Kuinka ympäristötietoinen olet itse? –... The post Halla-aho: ”Toivoisin, että ympäristöasioissa ihmiset poseeraisivat ja julistaisivat vähemmän ja sen sijaan omalla toiminnallaan tekisivät oman osuutensa” appeared first on Suomen Uutiset .

Avainsanat: yrittää vastaus suomi puolue puheenjohtaja perussuomalaiset ottaa oman ohjelma matka kyselytunti kansalaiset jussi julkinen julkaisu ihminen haluta first eduskuntavaalit auto aho


Uutisvirta.fi