Tänään on 25.05.2018 19:27 ja nimipäiviään viettävät: Urpo ja Urban. MOBIILIVERSIO M.UUTISVIRTA.FI
Perussuomalaiset:

Raatikainen: Poliisin saatava kantaa asetta myös virka-ajan ulkopuolella – ”Suomen turvallisuustilanne heikentynyt radikaalisti”

Julkaistu: · Päivitetty:

Perussuomalaisten kansanedustaja Mika Raatikainen haluaa muutosta poliisin aseenkanto-ohjeelle. Poliisihallitus päätti taannoin, että vapaa-ajallaan, lomallaan tai työmatkallaan olevat poliisit eivät saa kantaa virka-asettaan mukanaan, vaan sitä on säilytettävä poliisiasemalla lukitussa tilassa. Poliisilla velvollisuus toimia myös vapaa-ajalla Raatikaisen mukaan poliisilla on kuitenkin velvollisuus toimia myös työaikansa ulkopuolella, jos tilanne sitä vaatii. Hänen mielestään on erikoista, ettei poliisi... The post Raatikainen: Poliisin saatava kantaa asetta myös virka-ajan ulkopuolella – ”Suomen turvallisuustilanne heikentynyt radikaalisti” appeared first on Suomen Uutiset .

Avainsanat: mika kansanedustaja first erikoinen virka velvollisuus vapaa turvallisuustilanne toimia tilanne suomi saatava raatikainen poliisihallitus poliisi perussuomalaiset muutos ase aika