Tänään on 25.05.2019 09:34 ja nimipäiviään viettävät: Urpo ja Urban. Käytämme EVÄSTEITÄ | MOBIILIVERSIO M.UUTISVIRTA.FI
Vantaan Sanomat:

Antaisitko sinä nimen leivän juurelle ja etsisit sille hoitajan lomasi ajaksi? Moni leipuri tekee niin jo – tällainen ilmiö on hapanjuurileivonta

Julkaistu: · Päivitetty:

Työkaveri kertoo, että hänellä on kreikkalainen jääkaapissa. Se kirvoittaa keskustelun, jossa vilahtelevat pikkudiivat, maalaiset, kaupunkilaiset, nollanolla, sihtispeltti, taittelu, esimuotoilu ja gluteeniverkko. Tässä on nyt hapanjuurileipureita koolla. Hapanjuurileivonta on kasvanut ilmiöksi. Viime vuoden alussa se oli pienen porukan juttu. Toista on nyt – moni kokee, että hiivaton leipä on helposti sulavaa ja hyvin säilyvää, mutta parasta on leivonta itse. Kohoavan taikinan taittelu tuntuu ihanalta.   Kaiken ydin on toimiva...

Avainsanat: ilmiö leipä ydin työkaveri leipuri kreikkalainen keskustelu kaupunkilainen juttu itse sille porukka


Uutisvirta.fi