Tänään on 14.10.2019 07:42 ja nimipäiviään viettävät: Elsa, Else, Elsi ja Ilse. Käytämme EVÄSTEITÄ | MOBIILIVERSIO M.UUTISVIRTA.FI
Tekniikka&Talous:

Oluen vaahtoavuus optimoidaan tiukoilla testeillä

Julkaistu: · Päivitetty:

Kyllä, pitää paikkansa. Voiteluaineiden kehittäminen olutteollisuutta varten vaatii pikkutarkkuutta. Oluen valmistuksessa on aina pieni riski siitä, että oluen joukkoon päätyy vähäisiä määriä voiteluainetta esimerkiksi tölkkien sulkemisen yhteydessä tai jos sekoittimen vaihdelaatikko sijaitsee astian yläpuolella. Vaikka määrät olisivat häviävän pieniä, olutvalmistajan on siksi huolehdittava, että tuotannossa käytetään aina elintarviketuotantoon hyväksyttyjä voiteluaineita.

Avainsanat: pieni olut kehittää vaihdelaatikko tuotanto riski päätyä


Uutisvirta.fi